Етнографският музей участва в Европейската нощ на учените 2022 г.

За поредна година отдел Етнография при РИМ – Варна е Асоцииран партньор на ИО- БАН, Варна и участва в събития, посветени на Европейската нощ на учените 2022.

За поредна година отдел Етнография при РИМ – Варна е асоцииран партньор на ИО- БАН, Варна и участва в събития, посветени на Европейската нощ на учените 2022, в рамките на проект SEARCH (Science + Environment + Art = Resilience for European Researchers Night). Проектът е финансиран по Програма HORIZON-MSCA-2022-CITIZENS-01, Грантово споразумение №101061187.

Повече информация за Европейска нощ на учените можете да откриете на официалния сайт на събитието:
https://fresher-researchersnight.bg/ 

Тази онлайн платформа е създадена по проект № BGCULTURE-1.001-0005-C01 „Развиване на Регионален исторически музей – Варна мултифункционално обществено пространство за наука, изкуство, култура и общуване“, финансиран по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г., Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“. Цялата отговорност за съдържанието на онлайн платформата се носи от Регионален исторически музей-Варна и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази онлайн платформа отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“.

Регионален Исторически Музей – Варна © 2024 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

Софтуерна разработка и поддръжка от ASAP

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.