ОБЯВА ЗА ПИСАНЕ НА УЕБ ТЕКСТОВЕ

ПРОЕКТ № BGCULTURE-1.001-0005-C01 

„РАЗВИВАНЕ НА РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-ВАРНА КАТО МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО ОБЩЕСТВЕНО ПРОСТРАНСТВО ЗА НАУКА, ИЗКУСТВО,  КУЛТУРА И ОБЩУВАНЕ“

Финансов механизъм на Европейското икономическо пространство

2014-2021 г., Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“

ОБЯВА ЗА  ПИСАНЕ НА УЕБ ТЕКСТОВЕ

Във връзка с въвеждането на нови технологични решения и създаването на модерна виртуална платформа, Регионален исторически музей – Варна търси експерти за писане на текстове за уеб съдържание.

Изисквания: – Добра грамотност на български език; – Високо ниво на редакция и комуникация на български език; – Комуникативност, творческо мислене и екипен дух; – Гъвкавост и съдействие на екипа по проекта; – Минимум образование – бакалавър.

Експертите ще бъдат назначени на граждански договор за определен период от време, отговарящ на обема работа за изработване.

Моля изпращайте вашето CV на имейл: projecteipbg@gmail.com

Тази онлайн платформа е създадена по проект № BGCULTURE-1.001-0005-C01 „Развиване на Регионален исторически музей – Варна мултифункционално обществено пространство за наука, изкуство, култура и общуване“, финансиран по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г., Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“. Цялата отговорност за съдържанието на онлайн платформата се носи от Регионален исторически музей-Варна и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази онлайн платформа отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“.

Регионален Исторически Музей – Варна © 2024 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

Софтуерна разработка и поддръжка от ASAP

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.