Приятелско състезание „Литературата през вековете“

На 15 март 2024 г., Учебен музей към РИМ – Варна стана домакин на приятелско състезание между IV ЕГ „Фредерик Жолио-Кюри“ и ГПЧЕ „Йоан Екзарх“ на тема „Литературата през вековете“.

Участниците заплениха залата с презентации и представления, посветени на различни периоди от историята на световната и българската литература, и премериха сили в забавни и образователни игри по темата, а техният труд и знания бяха възнаградени със заслужени награди.

В хода на събитието, участниците имаха и възможността да се запознаят с чудесата на Варненския халколитен некропол. 

 

 

Тази онлайн платформа е създадена по проект № BGCULTURE-1.001-0005-C01 „Развиване на Регионален исторически музей – Варна мултифункционално обществено пространство за наука, изкуство, култура и общуване“, финансиран по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г., Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“. Цялата отговорност за съдържанието на онлайн платформата се носи от Регионален исторически музей-Варна и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази онлайн платформа отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“.

Регионален Исторически Музей – Варна © 2024 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

Софтуерна разработка и поддръжка от ASAP

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.