Стилиян Марков

Стилиян Марков ПОБИТИ КАМЪНИ

Образование:
Завършва средното си образование в строителен техникум „Васил Левски“ в родния си град, специалност „Геодезия и картография“.
През 1988 г. завършва висшето си образование в ТУ – гр. Варна.

Заемани длъжности:
През 1994 г. започва работа в Природо-научен музей – Варна, като е назначен за отговорник обект „Побити камъни“ – централна  група. Грижи се за реда, посрещането и информиране на туристите на Централната група, към която има изграден посетителски център.

Тази онлайн платформа е създадена по проект № BGCULTURE-1.001-0005-C01 „Развиване на Регионален исторически музей – Варна мултифункционално обществено пространство за наука, изкуство, култура и общуване“, финансиран по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г., Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“. Цялата отговорност за съдържанието на онлайн платформата се носи от Регионален исторически музей-Варна и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази онлайн платформа отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“.

Регионален Исторически Музей – Варна © 2024 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

Софтуерна разработка и поддръжка от ASAP

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.