Четвърта партньорска среща по проект Codes of Cultural Heritage финансиран по програма „Еразъм +“

 
В периода 03-08 декември 2023 г. партньорите по проект Codes of Cultural Heritage се събраха в Брюксел за провеждането на четвъртата партньорска среща.
 
Домакините от основно училище „Хелипорт“ представиха тяхната институция и иновативните педагогически методи прилагани в нея. В допълнение беше организирана и богата културна програма, целяща запознаването на участниците с историята и културното наследство на Брюксел и Белгия. 
 
Следващата партньорска среща по проекта ще се проведе през месец май 2024 г. във Варна.

Тази онлайн платформа е създадена по проект № BGCULTURE-1.001-0005-C01 „Развиване на Регионален исторически музей – Варна мултифункционално обществено пространство за наука, изкуство, култура и общуване“, финансиран по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г., Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“. Цялата отговорност за съдържанието на онлайн платформата се носи от Регионален исторически музей-Варна и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази онлайн платформа отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“.

Регионален Исторически Музей – Варна © 2024 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

Софтуерна разработка и поддръжка от ASAP

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.