Прожекция ретро кино: „Спомен за миналото – щрихи от живота на К. Шкорпил и И.Басанович“

На 10 март, ден в който честваме годишнина от смъртта на К. Шкорпил и по повод 95-та годишнина от кончината на Й. Басанович, да си припомним за техния живот и дело с прожекция на два документални филма.
• Събитие – 10 март (четвъртък) 2022 г. Ретро кино
• Място – Зала на учебен музей
• Заглавие – СПОМЕН ЗА МИНАЛОТО … Щрихи от живота на К. Шкорпил и И. Басанович
• вход свободен, начало 18:00 ч.
• партньори: Учебен музей към Археологически музей-Варна, Музей за нова история на Варна към РИМ-Варна, Музей по история на медицината към МУ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна
Вход свободен.
Поради ограничения капацитет на залата, на събитието ще бъдат допуснати 25-30 души.

Тази онлайн платформа е създадена по проект № BGCULTURE-1.001-0005-C01 „Развиване на Регионален исторически музей – Варна мултифункционално обществено пространство за наука, изкуство, култура и общуване“, финансиран по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г., Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“. Цялата отговорност за съдържанието на онлайн платформата се носи от Регионален исторически музей-Варна и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази онлайн платформа отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“.

Регионален Исторически Музей – Варна © 2024 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

Софтуерна разработка и поддръжка от ASAP

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.