ВАРНЕНСКИТЕ АРХЕОЛОЗИ ОТБЕЛЯЗВАТ ДЕНЯ НА АРХЕОЛОГИЯТА НА 14 ФЕВРУАРИ

По повод Деня на археологията в България, Регионален исторически музей – Варна организира пресконференция, която ще се състои на 14 февруари 2023 г. (вторник) от 10.30 ч. в Археологически музей – Варна, зала на отдел „Учебна експозиция“ (вход откъм бул. „Съборни“).

На пресконференцията ще бъдат представени най-важните и значими открития, направени от варненските археолози през археологически сезон 2022 г.

Изминалата година бе изключително успешна за специалистите от Археологическия музей – Варна. Благодарение на ползотворната теренна работа и кабинетната обработка на придобитата информация, археолозите са готови да представят най-интересните си открития от 2022 г. 

Тази онлайн платформа е създадена по проект № BGCULTURE-1.001-0005-C01 „Развиване на Регионален исторически музей – Варна мултифункционално обществено пространство за наука, изкуство, култура и общуване“, финансиран по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г., Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“. Цялата отговорност за съдържанието на онлайн платформата се носи от Регионален исторически музей-Варна и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази онлайн платформа отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“.

Регионален Исторически Музей – Варна © 2024 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

Софтуерна разработка и поддръжка от ASAP

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.