Форум „Бележити тракийци, свързани с варненския край“

На 2 декември 2022 г. Музеят за нова история на град Варна ще бъде домакин на форума на тема „ Бележити тракийци, свързани с варненския край“.
Историци, архивисти, краеведи и наследници на тракийски българи ще споделят своите научни изследвания, проучвания и родови истории.
Събитието се провежда по инициатива на Тракийски научен институт, филиал Варна. Негов модератор ще бъде доц. Геновева Михова – директор на варненския филиал на ТНИ. Във форума ще вземе участие и акад. Стоян Райчевски – БАНИ.
Начало на събитието – 9.30 ч.
Край на събитието – 13.00 ч.
Вход свободен за всички желаещи да присъстват.
По време на провеждането на форума, музеят няма да приема посетители. 

Тази онлайн платформа е създадена по проект № BGCULTURE-1.001-0005-C01 „Развиване на Регионален исторически музей – Варна мултифункционално обществено пространство за наука, изкуство, култура и общуване“, финансиран по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г., Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“. Цялата отговорност за съдържанието на онлайн платформата се носи от Регионален исторически музей-Варна и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази онлайн платформа отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“.

Регионален Исторически Музей – Варна © 2024 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

Софтуерна разработка и поддръжка от ASAP

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.