Вътрешни археологически отчети на РИМ – Варна

Всяка година през февруари археолозите от Регионален исторически музей – Варна организират „вътрешни отчети“. На тази своеобразна малка конференция се представят разкопките в региона, направени през изминалата година, обсъждат се нови научни изследвания, показват се нови книги на историческа и археологическа тематика и т.н. 

Всичко това е свързано с професионалния празник на археолозите в България – 14.02 (няма грешка – Трифон Зарезан!). По организационни причини тази година вътрешните отчети малко ще се разминат с празника и ще бъдат на 16.02.2011 г.

Тази онлайн платформа е създадена по проект № BGCULTURE-1.001-0005-C01 „Развиване на Регионален исторически музей – Варна мултифункционално обществено пространство за наука, изкуство, култура и общуване“, финансиран по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014-2021 г., Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“. Цялата отговорност за съдържанието на онлайн платформата се носи от Регионален исторически музей-Варна и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази онлайн платформа отразява официалното становище на ФМ на ЕИП и Оператора на Програма PA14 „Културно предприемачество, наследство и сътрудничество“.

Регионален Исторически Музей – Варна © 2024 ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

Софтуерна разработка и поддръжка от ASAP

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.